dekoráció

2021.02.25. 07:18

Falfestmény kerül a békési tornaterem falára

Megtartották az első megbeszélést a dekoráció elkészítésével kapcsolatban, ami a békési Korona óvoda tornatermének falát fogja díszíteni.

P. G.

Fotó: GA-Pix Fotó Kft.

Kreatív falfestmény kerül idén tavasszal, kora nyáron a Korona óvoda tornatermét határoló falfelületre – tájékoztatott " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán Polgár Zoltán, városi fejlesztésekért felelős alpolgármester az első helyszíni egyeztetést követően. Mint elmondta, a piaci parkoló és a forgalmas bevásárlóhelyek háromszögében található óvodai tornaterem falfelülete egy, a környezetébe illő, ugyanakkor mégis modern, színes dekorációért kiált.

Béres Istvánné, Deákné Domonkos Julianna, Polgár Zoltán, Farkas Istvánné és Andorné Csarnai Szidónia az egyeztetésen /Fotó: A.-N. L./

– Az elgondolás több ember fejében is megfordult, és a napokban megtartottuk az első megbeszélést – fogalmazott. Mint megtudtuk, Deákné Domonkos Julianna kulturális tanácsnokkal és Béres Istvánnéval, a helyi óvodák és bölcsődék igazgatójával közösen látogatták meg a Korona utcai intézményt. Andorné Csarnai Szidónia tagóvoda-vezető, és elődje, a már nyugdíjba vonult Farkas Istvánné együtt vázolták előzetes elképzeléseiket. Utóbbi szakember örömmel felvállalta a művészeti koordinálást, a tervezést és a munkálatok szervezését egyaránt.

Az egyeztetést követően áttekintették a lehetőségeket, illetve a helyszínt. Csak olyan rajzot támogatnak, ami szigorúan beleillik a városi képbe, arculatba. A munkálatok a jó idő beállta után kezdődhetnek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában