Koronavírus Békésben

2021.02.04. 18:04

Egészségügyi dolgozókkal egyeztetett Csabán Szarvas Péter

Csütörtökön reggel ismét egyeztetést tartott Szarvas Péter a békéscsabai egészségügyi és szociális intézmények vezetőivel.

„A beszámolókból megbizonyosodtam arról, hogy az intézményeink továbbra is működőképesek és rendelkeznek kellő mennyiségű védőfelszereléssel a biztonságos működéshez. A bentlakásos szociális intézményekben és a hajléktalanszállón az ellátottak és a dolgozók is megkapták az első oltást. A védőnői szolgálat, a pszichológiai tanácsadó munkatársai, valamint a házi segítségnyújtásban dolgozók pedig hamarosan a második oltást is felvehetik.

Mint ismeretes, ma elindult a regisztrált legidősebbek oltása is a háziorvosoknál és a kórházi oltópontokon. Ismereteink szerint szombaton 5, vasárnap pedig 9, az önkormányzattal szerződésben álló békéscsabai háziorvos vesz részt az oltópontokon az oltásában.

– Az önkormányzat is segítséget fog nyújtani a szépkorúak oltópontokra, illetve az otthonukba szállításához” – olvasható a polgármester Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában