előretekintés

2021.01.16. 14:25

Tagdíjukkal járulnak hozzá a horgászok a halasításhoz Orosházán

Cs. I.

Változásra, alkalmazkodásra késztette a pandémia, a tavalyi év a Kinizsi Horgász Egyesület tagjait is. A majd ezres taglétszámú, a helyi horgásztársadalom jelentős részét képviselő civil közösség előretekint. Bozsár Lajos elnök elmondta, az év elejére tervezett közgyűlést elnapolták a veszélyhelyzet miatt. Ám az élet megy tovább. Az eddigi jegyárusító hely vállalkozójával megszűnt a munkakapcsolatuk.

Közösen érik el sikereiket /Fotó: BMH/

– Egyesületi szolgáltatásainkról már értesülhettek tagjaink. A legfontosabb talán az, hogy a bázisunkat új helyre költöztettük januárban. Az ügyintézést, s minden egyéb adminisztrációt mostantól az egyesület irodájában, a Pacsirta utca 8. szám alatti közösségi ház emeletén vehetik igénybe. Ott a hét minden napján módunkban áll az egyesület székhelyén (Iglói út 59.) is a horgászokmányok kiállítása. A koronavírus miatti korlátozásokra tekintettel a horgászatra jogosító okmányokat telefonon és e-mailben is igényelhetik, amit eljuttatunk tagtársainkhoz – sorolta az elnök­.

Azt is elmondta, a 2020-as évükből mindent kihoztak, amit lehetett: táboroztattak, sikeres versenyeket is lebonyolítottak. Az 1954 óta működő egyesületük folytatja hagyományait. Pelle Zsolt titkár arról beszélt, hogy minél többen vannak a civil közösségükben, annál több pénzt fordíthatnak haltelepítésekre. Jó érzéssel tölti el a horgászokat, hogy tudják, ők is aktívan hozzájárulnak az egyesületi élet és a fogások sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában