Elismerés

2021.01.06. 10:35

Karácsonyi szépségeivel lett dobogós Magyarbánhegyes

A Startlap Utazás az ország legszebben kivilágított települését kereste karácsonyi fotópályázatán. Békés megyei község dobogós helyen végzett az olvasók sok lájkjának köszönhetően. Magyarbánhegyes idén különösen szép dekorációval vonzott látogatókat a faluba.

Cs. I.

Sok szép kép érkezett a netes felhívásra Szombathelytől Gyöngyösig, Csopaktól Vácig, no meg Békés megyéből is. Keresték 2020 legszebben kivilágított települését. Magyarbánhegyes a 3. helyen végzett.

A Pest megyei város, Dabas kivilágított főteréről készült drónfelvétel nyert a fotópályázaton.

– Hatalmas az örömünk, mi ezen a karácsonyi fotópályázaton a Magyarbánhegyesről beküldött montázzsal a 3.helyezezést értük el. Nagyon sok elismerő bejegyzést is kaptunk és rengeteg lájkot, amit hálásan köszönünk – fogalmazott Sódarné Varga Gyöngyi. A polgármester elmondta, 868 szavazattal és 241 megosztással érték el ezt a szép eredményt Dabas és Győr mögött. A 4. helyen Sarkad végzett, s 5. lett Győr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában