beszámoló

2021.01.15. 16:01

Fejleszthettek a végegyházi pecások

A szerencsésebbek közé tartozik a horgászágazat, hiszen egyéni és szabadtéri elfoglaltság. A végegyháziak számvetést készítettek: 2020-ban a Covid-járvány ellenére két versenyüket megrendezték, ahogy a hagyományos augusztusi családi napjukat is. Sajnos az egyesület tízéves szülinapjára tervezett díszközgyűlés áldozatul esett a vírusnak – olvasható az elnökség beszámolójában.

Cs. I.

A horgászegyesület 17 mázsa halat (zömében pontyot) telepített. 300 napijegyes horgászt láttak vendégül. Kirívó szabálytalanság, halászati szabályszegés nem történt. Fegyelmi eljárásra, engedély bevonására, feljelentésre nem volt példa. A Leader-forrásnak köszönhetően fejleszteni is tudtak: nyolc, esztétikus, egységes kivitelű kiülőt helyeztek el a parton.

Két versenyüket is megtarthatták a végegyházi pecások /Fotó: BMH/

A járványhelyzet miatt az egyesület közgyűlését nem tartották meg. Az idei horgászengedélyek forgalmazását január 19-én kezdik a Barangoló Közösségi Házban. Az engedélyek és a tagdíj ára nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában