Gádoros

2021.01.27. 14:11

A ház körüli teendőkről olvas szívesen a nyertes előfizető

A Békés Megyei Hírlap ebben az esztendőben is jutalmazza hűséges előfizetőit. Ezúttal a Gádoroson élő Nagy Gergely örülhetett, aki 1982 óta előfizetője a lapnak.

Cs. I.

20210127 Gádoros Békés Megyei Hírlap játékának nyertese: Nagy Gergely Fotó: Csete Ilona CSI Békés Megyei Hírlap

Fotó: Csete Ilona

A Békés Megyei Hírlap, Hűsége érték. Mi jutalmazzuk! című játéknak eredményhirdetésére került sor a napokban.

A szerencsés olvasó otthonába elvittük nyereményét, a paplan-párna szettet. Örömmel fogadott bennünket, elárulta, még sohasem nyert, pedig volt idő, amikor szorgalmas rejtvényfejtő volt. Lehet, ez az időszak visszatér, hiszen 2020 óta nyugdíjas, jut idő sok házi elfoglaltsága mellett majd a szellemi fejtörőkre is. Otthon van, korán kel, s korán elolvassa a megyei napilapot – tudtuk meg tőle.

A nyertes Nagy Gergely gádorosi olvasó lett /A szerző felvétele/

– Engem minden érdekel. Tájékozódni lehet belőle, de a ház körüli teendőkhöz is találtam már a lapban praktikákat. Szeretek kertészkedni, barkácsolni, horgászni, ezekről a témákról is megjelennek a Hírlapban cikkek – sorolta hűséges előfizetőnk, aki azt is elárulta, amikor a sorkatonai szolgálata letelt, akkor döntöttek a lap előfizetése mellett. Napjainkban is feleségével együtt olvassák.

A Békés Megyei Hírlapra IDE KATTINTVA tud előfizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában