fejlesztés

2020.12.17. 16:50

Megújult a békési pszichiátria

A napokban fejeződött be a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő Pszichiátriai Gondozóintézete épületének beltéri felújítása. A szükséges munkálatokat a zárva tartó békési uszoda dolgozói saját maguk végezték el. Tavasszal a fiziológia szakrendelőben valósítottak meg hasonló korszerűsítést szintén az uszoda munkatársainak segítségével.

P. G.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: GA-Pix Fotó Kft.

A békési pszichiátria a Vásárszél utcában fogadja a pácienseket, ahol a váróterem, a szakrendelők évtizedek óta folyamatos használatban vannak. Az uszoda munkatársai a várókban könnyen fertőtleníthető linóleum burkolattal látták el az aljzatot, az orvosi szobákban laminált padlót raktak le.

Erdélyi Imola, Polgár Zoltán az intézményben /Fotó: Apáti-Nagy L./

– Minden dolgozónkat nagy köszönet illet a munkájáért, a most felfrissített környezetet új bútorokkal is kiegészítjük még, amelyek a közeljövőben fognak megérkezni intézményünk számára – nyilatkozta Erdélyi Imola, a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő igazgatója. Polgár Zoltán, Békés beruházásokért felelős alpolgármestere hangsúlyozta, a mai nehéz helyzet fokozottan rávilágít arra, hogy a társadalmi összefogás milyen fontos a település életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában