felújítás

2020.12.01. 09:01

Megszépülhet a Tourinform iroda Gyulán

A gyulai Tourinform irodánál a következő hónapokban egy beruházás veszi kezdetét, amelynek eredményeként tavaszra megszépül és megújul az irodabelső.

P. G.

20201002 Gyula Százéves cukrászdát a nemzeti értékekbe vehetik fel. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

A felújítás eredményeként az országmárkához igazodó, új Tourinform-arculattal várják majd a vendégeket és a turisztikai szolgáltatókat egyaránt. A projekt megvalósítása jövő február végén zárul – tájékoztatott Komoróczki Aliz, a kft. ügyvezetője.

A járványhelyzet által diktált folyamatokhoz igazodva, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ismét átszervezte munkaszervezetének operatív tevékenységét. A Tourinform irodában november 20-tól felfüggesztették a személyes vendégfogadást. Mint megtudtuk, munkatársaik telefonon és e-mailben is elérhetők.

Az éttermek, vendéglők, cukrászdák segítségére is számítanak a felmérésben /Archív fotó: Imre György/

– Amennyiben az év végi ünnepi időszaktól újra lehet vendégeket fogadni, a Hunguest Hotel Erkel halljában működő, kihelyezett információs pontunkon látjuk el személyesen a vendégek fogadását – tette hozzá. A szakember szólt arról is, hogy a Gyula és térsége turisztikai régió fejlesztése és pozicionálása keretében a közelmúltban véglegesítették a térségi garantált programkínálat kialakításáról, megszervezéséről és működtetéséről, valamint a térségi egyedi csomagajánlatok kialakításáról és értékesítéséről szóló stratégiákat. Folyamatban van még a térség külpiacra vitelének lehetőségeit vizsgáló tanulmány készítése.

– Számítunk a gyulai és békéscsabai kereskedelmi és egyéb szállásadók, valamint az éttermek, vendéglők, cukrászdák segítségére a kérdőívek kitöltésében – fogalmazott. – Célunk, hogy pontos képünk legyen az idén tavaszig Gyulára érkező romániai turisták szokásairól és a térségünkben való mozgásukról, továbbá a szolgáltatók véleményére is kíváncsiak vagyunk, hogy még mire lenne igényük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában