elismerés

2020.12.07. 16:01

Felkészítik a biztonságos közlekedésre a csabai óvodásokat

„Biztonságos Óvoda” címet kapott a Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvoda.

N.Sz.

20201204 Békéscsaba Biztonságos Óvoda díjat adtak át a Kölcsey utcai Óvoda vezetőinek a Békés Megyei Rendőrfőkapitányság Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap Képen: dr. Bede Sándor, Békéscsaba rendőrkapitánya , Pribelszki Péterné (j2) óvoda vezető, igazgató

Fotó: Imre György

Az elismeréssel járó táblát dr. Bede Sándor rendőr ezredes adta át Pribelszki Péterné intézményvezetőnek. Békéscsaba rendőrkapitánya kiemelte, 2016 óta minden évben meghirdeti az országos főkapitányság a programot, melynek célja a főbb közlekedésbiztonsági ismeretek átadása, a sikerrel pályázó intézmények szakmai támogatása és így az óvodások biztonságos közlekedésre felkészítése.

Fotó: Imre György

Pribelszki Péterné intézményvezető elmondta, a „Biztonságos Óvoda” védjegy igazolja és elismeri, hogy a rendőrség támogatásával kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedési kultúra fejlesztésére. A Ligeti és Kölcsey utcai óvoda udvarain kialakított közlekedési pályákon nap mint nap gyakorolhatják a gyerekek a szabályok betartását, emellett a pedagógusok tudatosan fejlesztik a kicsik azon képességeit, melyekre szükségük lehet a mindennapi közlekedés során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában