hibás jelzőtáblák

2020.12.13. 13:32

Erősödhet a közlekedésbiztonság Békéscsabán

A megyeszékhely több utcájában is találkozhatunk hiányos, vagy kitört jelzőtáblával. Szarvas Péter polgármester a Békéscsabai Városgazdálkodási Kft.-hez fordult a probléma megoldásáért.

N. T.

Forrás: Szarvas Péter Facebook oldala

– Munkatársaim és a lakossági jelzések alapján értesültem, hogy a város területén több jelzőtábla oszlopa kitört, hiányzik, vagy meg van dőlve. De olyan is előfordul, hogy a tábla teljesen megkopott, vagy sérült. A közlekedők biztonsága és a város rendezettségének növelése érdekében ezen jelzések alapján újabb feladatok elvégzésére hívtam fel Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. ügyvezetőjének figyelmét írásban – írja Szarvas Péter " target="_blank">közösségi oldalán.

A városvezető tizenhárom utcában kérte a közúti jelzőtáblák cseréjét, javítását, vagy pótlását, illetve Békéscsaba öt helyszínén, a Pongrácz András, Török Ignác, Jázmin és a Garay utcában forgalomlassító küszöbök szerelését is megigényelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában