Gallicoop Zrt.

2020.12.17. 16:46

Elismerést kapott Erdélyi István

A Portfolio-csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb hazai agrárgazdasági szereplőket. Az Agrárgazdaságért-díjat a szakmai zsűri döntése alapján Erdélyi István, a szarvasi Gallicoop Zrt. egykori elnök-vezérigazgatója kapta. Erdélyi István többek között elmondta, a 2019-es esztendő a második legsikeresebbnek számított a cég életében, arra pedig különösen büszke, hogy harminc év alatt egyszer sem zártak veszteséggel.

Ny. L.

Szarvas, 2020. július 2. Erdélyi István elnök-vezérigazgató beszédet mond a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. beruházásindító eseményén 2020. július 2-án. A társaság 582 millió forintos beruházással egy 1,2 megawattos napelemparkot épít, amellyel évi 34-40 millió forint energiaköltséget takarít meg; és beszerez egy gépet, amellyel a panírozott termékek gyártását évi 10 ezer tonnára tervezi növelni. A vállalat 282 millió forintos kormányzati támogatásban részesült és 1060 munkahely megvédését vállalta. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában