tisztújító közgyűlés

2020.11.02. 17:53

Gyarmati Sándor lett a régi-új elnök a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségénél

Újabb öt évre Gyarmati Sándort választotta elnökévé a pénteken Békésen megtartott tisztújító közgyűlésén a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége (BMPSZ). A voksolásra azért volt szükség, mert lejárt a tisztségviselők ötéves mandátuma. A fokozódó járványügyi helyzetre tekintettel az eseményt szabadtéren, nyitott sátorban tartották meg.

P. G.

Fotó: Gazso Janos - GA-Pix Foto

A programon Gyarmati Sándor köszöntötte a megjelenteket, illetve számolt be a szövetség elmúlt öt évben végzett munkájáról. A jelenlévő küldöttek ezt követően újabb öt évre ismét őt választották meg a BMPSZ elnökévé. Az elnökség tagja lett: Puskár Artúr elnökhelyettes, Hanczárné Kozma Róza gazdasági elnökhelyettes, Tusjak Tamás szakmai alelnök, Gazsó Attila, Pintér Sándor, Kovács Péter, Rátódi István, Breznyik András, Balogh András, dr. Prozlik László. A felügyelő bizottság elnöki feladataival Lipták Istvánt bízták meg, a jogi és etikai bizottságot Turcsán István vezeti majd. A jelölő és választási bizottság elnöke Varga János lett.

Gyarmati Sándor: folytatjuk a munkát /Fotó: Virág István/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában