Koronavírus Békésben

2020.11.19. 17:22

Felfüggesztették a templomi alkalmakat a komlósi evangélikusok

Tótkomlóson a Covid-19 terjedése miatt, az emberek egészségének a megóvása érdekében, az evangélikusok gyülekezeti elnöksége úgy döntött, hogy csütörtöktől felfüggeszti december 18-ig a templomi alkalmakat.

Cs. I.

Szpisák Attila evangélikus lelkész által közzétett döntés arról is szól, hogy advent harmadik vasárnapjáig nem tartanak templomi istentiszteleteket sem, a személyes találkozások lehetőségét a lehető legkevesebbre minimalizálják.

– Reménység szerint a templomban advent negyedik vasárnapján találkozhatunk. A Luther utcai gyülekezeti központunkban egyelőre szerdánként tartunk ügyfélfogadást, ha valaki valamilyen egyházi ügyet szeretne rendezni, akkor ezt megteheti az alábbi telefonszámon, e-mail címen tudnak érdeklődni: 68/460-820, [email protected]. A szeretetszolgálati befizetéseket aki tudja, próbálja meg átutalni.

Temetés ügyében kérik, hogy a temető gondnokot keressék, a 68/460-820 telefonszámon, munkaidőben. Vagy hagyatkozzanak a temetési szolgáltatókra, ők intézkednek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában