korszerűsítés

2020.11.23. 11:29

Fejlesztik, szépítik a békésszentandrási nyugdíjasklubot

Megkezdődött a nyugdíjasklub energetikai korszerűsítése, ami mintegy 20 millió forintból valósul meg – adta hírül Sinka Imre, Békésszentandrás polgármestere. Hírportálunk kérdésére kifejtette, az önkormányzati fenntartású épület egy TOP-os pályázat jóvoltából újulhat meg: külső hőszigetelést, új ajtókat, ablakokat és fűtésrendszert kap, valamint plafonján is elvégzik a szükséges javításokat.

V. E.

A polgármester hozzátette, mivel egy harminc éve elhanyagolt ingatlanról van szó, így már nagyon időszerű volt a felújítása, hiszen ez civil szervezeteik központja, amiben a vírus előtt és után komoly élet zajlik.

Ráadásul a munkálatok elvégzése után költségei jóval kevesebbek lesznek, emellett 21. századi kényelmet biztosít majd.

Folytatta, a következő napokban-hetekben, ugyanígy TOP-os beruházás keretében, az orvosi rendelők korszerűsítése is elkezdődik, melyek épülete szintén hőszigetelést, új nyílászárókat és fűtésrendszert kap, mindezt 30 millió forintból. Végül megtudtuk, mindkét helyszín átadása 2021 áprilisára várható, hiszen addig adták át a munkaterületeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában