gyakran szakadt be

2020.10.05. 17:48

Ülőkockákat raknak a csabai szökőkút köré

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere Facebookon jelentette be: ülőkockákat raknak a szökőkút köré, ami az elmúlt években többször is beszakadt.

Hírportálunkon is többször beszámoltunk arról, hogy a belvárosi szökőkút rendszeresen beszakad azért, mert ráhajtanak autókkal. Szarvas Péter " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán tette közzé a hírt: megoldást találhattak a problémára.

Az elmúlt években sajnos számos alkalommal előfordult, hogy a Jókai Színház előtti taposó szökőkút megsérült, vagy beszakadt, mert nagyobb gépjárművel ráhajtottak – írja a polgármester. – Annak érdekében, hogy ez többet ne fordulhasson elő, kezdeményeztem, hogy olyan elemek kerüljenek elhelyezésre a szökőkút közelében, amelyek megakadályozzák a járművek ráhajtását. A napokban munkatársaimmal a helyszínen egyeztettem arról, hogy pontosan hova kerüljön az a nyolc darab 50x50x50 centiméter méretű ülőkocka, amelyek nemcsak megakadályozzák majd a jövőben a járműveket abban, hogy ráhajtsanak és komoly kárt okozzanak a szökőkútban, de színeiben és formájában is igazodni fog az Ibsen Ház előtt található térelemekhez is.

Szarvas Péter a helyszínen tárgyalt a tervekről hétfőn /Forrás: Szarvas Péter Facebook-oldala/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában