eseménysorozat

2020.10.14. 15:28

Szállásadók: közös tudás hozhat közös sikereket Gyulán

Közös tudás, közös sikerek címmel rendez több részből álló eseménysorozatot a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület helyi szállásadóknak, civil szervezeteknek, érdeklődőknek.

P. G.

Kiss József, a szervezet elnöke elmondta, tíz alkalomból álló programot hívtak életre, amelyen gyakorlati és elméleti tudnivalók egyaránt terítékre kerülnek.

– A pályázati támogatásból megvalósuló rendezvényt még a járványhelyzet előtt terveztünk meg, de a pandémia sajnos még aktuálisabbá tette – fogalmazott a szakember. Mint megtudtuk, a fő téma az innováció, illetve az, hogy miként hívhatjuk fel szolgáltatásainkra, termékeinkre a figyelmet.

– Jelenleg óriási a bizonytalanság az emberekben, nagyon sokan szeretnének utazni, de nem tudják, hogy elindulhatnak-e – ecsetelte Kiss József. – Sajnos a helyi szállásfoglalások esetében is megfigyelhető ez a bizonytalanság, jelenleg éppen visszaesés érzékelhető a következő hetekre. Reményeink szerint az őszi szünetben, illetve az október 23-i hétvégén viszont sokan látogatnak majd el hozzánk.

Visszatérve a programsorozatra, a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület elnöke elmondta, ebben a helyzetben különösen fontos, hogy a szállásadók, de az egyéb vállalkozások is képesek legyenek bemutatni, hogy miben képesek többet, mást adni az átlagosnál. Ez lehet az egyik kulcsa tevékenységüknek.

– Az összes közösségi médiumban rejlő lehetőséget végig veszik a résztvevők a Facebooktól az Instragramon át egészen a Google-­opti­malizálásig. A magasan képzett előadók, gyakorlati szakemberek abban is segítenek, hogy miként építheti fel valaki a legjobban a saját imidzsét, a saját arculatát – fogalmazott Kiss József. – A hirdetések és a megfelelő képek használata ugyancsak fontos téma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában