KÜLÖNLEGES ÉTEL

2020.10.26. 11:10

„Romis bugyrot” készített Reviczky Gáborral a csabai énekesnő

A minap a kápolnásnyéki kastélynál szervezett Vadászrandevún főzött együtt Reviczky Gábor és Bodrogközy Rita.

B. O.

Fotó: Volgyesi Attila

Az elmúlt időszakban nagyon sűrű időszaka volt a Kossuth-díjas színművésznek Reviczky Gábornak. A 71 éves színész a koronavírus okozta időszakban sem pihenéssel tölti az idejét. Az Üvegtigris filmek humoros színésze jelenleg is több filmen dolgozik, hiszen a Hungarikumok nyomában sorozatot forgatja, a Romis Mozi csapatával, Kulcsár Edina szépségkirálynővel és Bodrogközy Rita /Dirty Slippers/ énekesnő-vokalistával.

Reviczky Gábor és Bodrogközy Rita /Fotók: BMH/

Mindemellett a Post Mortem című vadiúj, hamarosan bemutatásra kerül magyar horror filmet népszerűsíti, a napokban pedig részt vett, a kápolnásnyéki kastély zöldövezetében megrendezett Vadászrandevún.

A színészlegenda és a békéscsabai énekesnő azonban a gasztronómiai fesztiválon ezúttal nemcsak előadott, hanem megvillantotta főzőtudományát is. Hajduk Zoltán mesterszakáccsal egy igazán különleges ételt, az úgynevezett „romis bugyrot” készítették el vadmalacból, gombás mártogatós körettel, melyet a helyszínen többen meg is kóstolhattak.

A Hungarikumok nyomában forgatása jelenleg is zajlik az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság közös projektjeként, amelyben a műsorvezető trió ellátogat a hungarikum nevezetességek helyszíneire és széleskörűen, érdekes történetek és megszólalások köntösében mutatja be hazánk, köztük Békés megye értékeit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában