Koronavírus Békésben

2020.10.06. 08:49

Betartják a maszkviselés szabályait a Csaba Centerben

A Csaba Centerben szeptember 19. óta kötelező a maszk viselése a közös területeken. Hrabovszki György, a békéscsabai bevásárlóközpont igazgatója hangsúlyozta, a vásárlók túlnyomó többsége automatikusan felveszi a védőfelszerelést, mielőtt belép a Centerbe.

Ny. L.

Természetesen mindig akadnak, akik megfeledkeznek erről, de egy apró jelzést követően vagy elő- és felveszik a maszkot, vagy visszamennek például a kocsihoz érte. Vannak, akiknek fenntartásaik vannak a maszkkal szemben, azért nem viselik, a törvények, rendeletek azonban nem tesznek kivételt, nekik is fel kell venniük, ha a Centerben tartózkodnak.

Fotó: shutterstock.com

– Naponta több ezer vásárló keres fel bennünket, így tudtuk, hogy a rendelet betartása és betartatása nagy odafigyelést, komoly erőforrásokat igényel majd tőlünk. Tudtuk ugyanakkor azt is, hogy a látogatóink együttműködése, toleranciája, felelősségtudata nélkül ez nem oldható meg, de közösen sikerült – emelte ki az igazgató. – Minden valószínűség szerint hosszú hetekig, akár hónapokig is tartó védekezésre kell felkészülnünk.

A Csaba Center vezetése, az üzemeltetés munkatársai, a működést biztosító alvállalkozóink mindent elkövetnek azért, hogy a hozzánk látogatók biztonságos környezetben vásárolhassanak. Mindebben partnerek vásárlóink is. A szlogenünk az: Mi vigyázunk önre – köszönjük, hogy ön is vigyáz másokra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában