Sztojka Tibi

2020.09.02. 09:10

Romantikus dalaival hódít a dobozi énekes

Gőzerővel dolgozik második albumán Sztojka Tibi, melyet szavai szerint nagyon kellemes, és színvonalas dalokkal töltenek fel a csapatával.

B. O.

– Mindenképpen maradunk a szövegcentrikus, szerelmes témát feldolgozó dallamoknál, most viszont a romantikus balladák mellett több, gyorsabb stílusú dal is helyet kap az albumon – árulta el az énekes. Hozzátette, egy meglepetés duett dallal is készülnek, illetve az albumon több, kiváló előadóművész is közreműködik majd, hasonlóan ahhoz, ahogy az első nagylemezén is megtörtént.

Sztojka Tibi /Beküldött fotó/

– Az album készítése közben két zenei csatornán is jelen vagyok a dalaimmal, mind a Muzsika Tv, mind a Zenebutik Tv műsoraiban. Több helyszínen volt az elmúlt időszakban már felvétel, a főváros mellett, például Jászberényben, Kosdon, Izsákon, és remélhetőleg még tovább is bővülnek a helyszínek listái. Egyébként a régi dalok mellett azért már egy-két új dal is felcsendül a felvételeken – részletezte Sztojka Tibi, akit a közönség visszajelzése alapján, jellegzetes, rekedtes hangja tesz különlegessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában