térfigyelő

2020.09.15. 16:25

Ifjúsági konferencia kezdődött Békéscsabán

Térfigyelő címmel tart két napos ifjúsági konferenciát a Táliber Közösségfejlesztő Alapítvány, melynek első programjait kedden tartották.

V. E.

Az eseményen elsőként Zsótér Mária, az alapítvány elnöke mondott köszöntőt, majd Kádár Kende diákpolgármester üdvözölte a jelenlévőket. A beszédek után Bágy Petra ifjúsági referens előadása következett az Ifjúsági aktualitásokról, majd Zsótér Mária szólt a közösségi felmérésekről, együttműködésről, helyzetfeltárásról és a jövőképről. Őket Tóth Balázs, a Békéscsabai Extrémsport Egyesület elnöke követte TÉR-élmény című előadásával, a csabai extrém sportpálya állapotáról, tudnivalóiról.

Negyedikként Körömi Kitti pedagógiai szakpszichológust hallgathatta meg a közönség a tanévkezdés kihívásairól, főként a jelenlegi, koronavírus okozta helyzetet tekintve. Végül Karácsony Zsolt mentálhigiénés szakember szintén TÉR-élmény címmel prezentált, hétköznapi érzéseinkről, közelségekről és távolságokról. Megtudtuk, a szerdai nap további előadásokról szól, többek közt Vajda Árpád ifjúságszakmai mentor közreműködésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában