olvasói találkozó

2020.09.07. 19:15

A Békés Megyei Hírlap sokaknál szinte családtagnak számít

Újságíró-olvasó találkozón fogadtuk hétfőn délután előfizetőinket a Békés Megyei Hírlap Kiss Ernő utca szerkesztőségében.

Ny. L.

20200907 Békéscsaba Békés Megyei Hírlap szerkesztőségében jártak olvasóink Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

Pocsaji Richárd, az újság főszerkesztője elmondta, mindenki azon dolgozik a Hírlapnál és a Beol.hu internetes portálnál, hogy friss, hiteles hírekhez, információkhoz jussanak az olvasók. A tudósítások mellett a lapban riportokat, szórakoztató cikkeket, múltidéző történeteket is találhatnak az érdeklődők.

Pocsaji Richárd örömmel fogadta az olvasók észrevételeit /Fotó: Imre György/

Leszkó Tamás regionális terjesztési vezető kiemelte, a kézbesítői hálózatnak köszönhetően már hajnalban, kora reggel kézbe foghatják kedvenc lapjukat az előfizetők. Mindezt vendégeink is megerősítették.

Dr. Igriczi Lajos nyugdíjas békéscsabai állatorvos kiemelte, a Hírlappal kezdi a napot, sajátjának érzi, mert róla is szól, beleéli magát az írásokba. Többi olvasónk hangsúlyozta, hogy az újság szinte családtagnak számít, minden nap megvan az a varázsa annak, hogy az ember már kora reggel lapozhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában