Csapatokban harcoltak - galériával

2020.08.03. 16:07

Több mint száz fiatal vett részt az eleki cserkésztáborban

Véget ért a háromhetes cserkésztábor a városban. A helyi önkormányzat által szervezett gyerektábor vezetését Duró Lajos pedagógus vállalta magára.

V. N.

rhdr

A programsorozaton a diákok hétről hétre ötfős csapatokban harcolhattak egymás ellen. A verseny alatt többek közt kipróbálhatták magukat a nyeregben, elsajátíthatták az ismertebb táncok alaplépéseit, de a pasztell technikával is megismerkedhetett Márton Csaba képzőművész jóvoltából. Emellett az elsősegélynyújtásban is jártasságot szerezhettek dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnökének segítségével.

– Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk és a legnagyobb kincsüket, a gyermekeiket bízták ránk a tábor során.

A gyerekeknek is nagy köszönet jár, hiszen vidámsággal és örömmel töltötték meg a napjainkat. Illetve hálával tartozunk Duró Lajos Táborparancsnokunknak, aki minden napra izgalmas programokat és nagyon érdekes feladatokat talált ki a gyermekeknek – fogalmazott Szelezsán György, a város polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában