Körösök Völgye Natúrpark Egyesület

2020.07.28. 10:47

Szarvas Péter lett a csabai egyesület elnöke

Tisztújító közgyűlést tartott a minap a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület – közölte az egyesület a Facebook oldalán.

L.b.

Több mint egy évtizedes munka után Vantara Gyula elnök – Békéscsaba korábbi polgármestere és országgyűlési képviselője – úgy döntött, hogy 2022-ig érvényes mandátuma ellenére átadja a stafétabotot. Feladatkörét Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere vette át. Leköszönt Izsó Gábor alelnök is, Békés volt polgármestere, az ő feladatait Kálmán Tibor, Békés polgármestere vette át. Az elnökség újabb taggal bővült: Siklósi Istvánnal, Mezőberény polgármesterével. Az elnökségben tovább dolgozik dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere, valamint Köves Mihály, Doboz polgármestere.

Közel hét évnyi tevékenysége után Baran Ádám munkaszervezet-vezető korábban jelezte az elnökség felé, hogy jelentősen megnőtt a leterheltsége, ezért csak idén július 31-ig töltené be a pozíciót. A feladatait, munkakörét Pócsi Gabriella veszi át, aki az elmúlt négy évben szakmai vezetőként dolgozott. Ő látja el emellett a Körösök Völgye Látogatóközpont ügyvezetői feladatait is, valamint részt vesz a Magyar Natúrpark Szövetség alelnökeként az országos szervezet munkájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában