városüzemeltetési iroda

2020.07.29. 13:10

Parkettát csiszoltak, betonutat építettek a vésztőiek

Milyen feladatokat végeztek el az elmúlt időszakban, így részben a veszélyhelyzet ideje alatt a városüzemeltetési iroda munkatársai – ez is szóba került többek között a vésztői képviselő-testület legutóbbi ülésén.

L. B.

A szakemberek többek között veszélyes fákat vágtak ki a bicikliutak mellett; a római katolikus templomnál kaszáltak; a védőnői szolgálatnál babakocsi-tárolót alakítottak ki. A juhtelephez 150 méter hosszú és három méter széles betonutat építettek. A Monostor étteremnél a tetőszigetelést javították. Bizonyos járdaszakaszokat is rendbe tettek a Bethlen, a Batthyány, a Várkonyi és a Táncsics utcákban.

A felsorolásban elhangzott továbbá, hogy a városi könyvtár feletti irodahelyiségeket felújították, kipakolták. A Borostyánkő idősek otthonában védőkorlátot javítottak, több helyiséget kifestettek. A művelődési központban ajtókat javítottak, parkettát csiszoltak és lakkoztak a színházteremben. A polgármesteri hivatalban is rendbe tették a parkettát, valamint ugyancsak festettek. A városháza előtti szökőkút esetében is voltak állagmegóvó munkálatok, melyeket elvégeztek. Mágoron, a sokak által látogatott történelmi emlékhelyen rendbe tették a padokat, a büfénél szintén zajlottak felújítások. Ezenfelül a Kossuth utcai Esély otthonoknál megcsinálták a kapubejárót a hiányzó részeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában