koncert

2020.07.24. 19:28

Klasszikusokkal, filmzenékkel szórakoztattak a fúvósok Orosházán is

A TérZene program mezőkovácsházi záróeseményét pénteken délután, a Hősök terén tartották. Egy hangulatos mini-koncertet adott a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar. Később Orosházán és Szarvason is felléptek.

Cs. I.

A 40 zenész klasszikus és modern dalok egyvelegével szórakoztatta a közel 100 fős publikumot, akik az előadás végén vastapssal jutalmazták a zenészeket. Méltó lezárása volt ez a koncert a programsorozatnak, mely június eleje óta hétről hétre kikapcsolódási lehetőséget adott a klasszikus zene kedvelőinek.

Orosházán, az Árpád-kertben népszerűsítették a klasszikus zenét /A szerző felvétele/

A zenészek pénteken 17 órakor a Filharmónia Magyarország sorozata keretében Orosházára, az Árpád-kertbe érkeztek. Megtelt a tér, sokan voltak kíváncsiak a rockfeldolgozást, filmzenéket, az ABBA együttes slágereit repertoárjára tűző zenészekre. Karnagyuk játszott a hallgatósággal, jutalmat is adott, egy CD-t, ha helyes válasz érkezett a közönség soraiból kérdéseire.

Békés megye kulturális, komolyzenei életének egyik meghatározó szereplője a békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar. Szombaton délután Békésen, Gyulán és Békéscsabán is fellépnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában