Gyula-Doboz

2020.06.15. 08:39

Több ezer szál cigarettát találtak a pénzügyőrök

Több ezer szál cigaretta előállítására elegendő fogyasztási dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy család autójában és garázsában.

Fotók: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Fotó:

A pénzügyőrök Gyula és Doboz között ellenőrizték azt az út melletti parkolóban várakozó autót, melynek három utasa egy család volt. A kocsi mellett lévő fekete zsákból összesen 10 kilogramm (20 darab fél kilogrammos kiszerelésű) adózatlan és jelöletlen zacskós fogyasztási dohány került elő. A család fiatalabbik női tagja az összes dohányt magáénak vallotta, elmondása szerint az egészet saját fogyasztásra vásárolta Dobozon egy ismeretlentől. A NAV munkatársai a nő lakcímén folytatták az ellenőrzést, ahol a ház garázsában további 5,5 kilogramm dohányt találtak. A pénzügyőrök a több mint egymillió forint értékű fogyasztási dohányt lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Fotók: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában