ballagás

2020.06.13. 17:13

Szűk körben köszöntötték a pedagógusokat Eleken

A koronavírus miatt Eleken is szűk körben ünnepelték a pedagógusokat szombaton.

V. N.

A koronavírus-járvány miatt a megszokottól eltérően, szűk körben ünnepelték a héten a pedagógusnapot Eleken. Az eseményen Szelezsán György úgy fogalmazott, a járvány idején a pedagógustársadalom példamutatóan helyt tudott állni, és képes volt alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, melyekért nem lehetünk elég hálásak nekik.

A városvezető kiemelte, a digitális oktatásra való áttérés az óvodapedagógusok, a tanárok és a tanulók számára is különleges feladatot jelentett, amelyet mindenki példaértékűen teljesített.

Hozzátette, bár az idei ünnep nagyban különbözik az eddig megtartottaktól, mégis bízik benne, hogy jövőre egy nagyobb ünnepség keretében fejezhetik ki hálájukat a pedagógusoknak az áldozatos szolgálatukért.

Külön megköszöntötte a nyugdíjba vonuló Turla Mihályné, Kallóné Balogh Ágnes és Brandt Antalné tanárok, valamint Hurguly Györgyné és Bálint Gyuláné óvodapedagógusok munkáját.

Turla Mihályné és Kalló Pálné tanítók munkáját pedig Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel ismerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában