nyitás

2020.06.03. 10:08

Látogatható a CsabaParkban a Körte sori játszótér is

Látogatható a Körte sori játszótér a CsabaParkban. Már most sokan látogatnak el, annak ellenére, hogy a csúszdák még nem használhatóak.

L. B.

Immár látogatható a CsabaParkban a Körte sori játszótér, annak üzemeltetését nemrég vette át a vagyonkezelő zrt. Kozma János, a cég vezérigazgatója elmondta, az elmúlt napokban, például a pünkösdi hétvégén is sok kisgyermekes család látogatott ki a játszótérre. Hozzátette, a dombon lévő csúszdák egyelőre nem használhatók, mivel a domb továbbra is építési terület.

– A CsabaParkban a Modern Városok Program keretében, több millió forint értékben további fejlesztések várhatók – jelezte dr. Sódar Anita, a városfejlesztési nonprofit kft. ügyvezetője, hozzátéve, a munkaterületeket átadták a kivitelezőknek. Lapunk kérdésére sorolta, miszerint például biztonságtechnikai rendszert építenek ki, kerítéssel és térfigyelő kamerákkal, fejlesztik és további elemekkel bővítik az Óriások konyhája tematikus játszóparkot, a tónál pedig vízi színpadot alakítanak ki. Szerződés szerint ezeket a beruházásokat jövő év tavaszáig kell befejezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában