Júliusban jelentkezik új évaddal a Gyulai Várszínház

Július 3. és augusztus 29. között tartja meg a következő, 57. évadát a Gyulai Várszínház. A napokban zajlik a végső egyeztetés a programokról.

N. T.

– Magyarország Kormánya legutóbbi határozata értelmében a szabadtéri játszóhelyeken, az aktuális járványügyi szabályok betartásával, lehetővé vált előadások tartása, így a Gyulai Várszínház Várszínpadán és Tószínpadán is – olvasható a színház sajtóközleményében.

Az intézmény továbbá arról is tájékoztatott, hogy a Gyulai Várszínház következő, 57. évadát július 3. és augusztus 29. között megtartják, bízva abban, hogy további enyhítések várhatók.

– A napokban lezajlik partnereinkkel az időpontok végső egyeztetése. Rövidesen meghirdetjük a programot: négy bemutatóval, Shakespeare-előadásokkal, Erdélyi Héttel, Népzenei és Világzenei Fesztivállal, Jazz Fesztivállal, Márai Sándor Napokkal, történelmi előadásokkal, musicalekkel, operettekkel, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szóló, hagyományosabb jellegű, de színházi ínyenceknek is kedvére való előadásokkal – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában