városfejlesztés

2020.06.12. 10:18

Az aktív turizmus jó esélyeket ad Békésen

Pogácsás Tiborral, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkárával folytatott megbeszélést a napokban Kálmán Tibor, ­Békés polgármestere.

p

Archív felvétel

A városvezető Facebook-posztjában számolt be az egyeztetésekről, illetve azok hátteréről. Mint kiemelte, a tárgyaláson a város fejlesztési lehetőségeit vették górcső alá. Kálmán Tibor ezt megelőzően találkozott az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ vezetőjével is, vele a Békést és a régiót érintő turisztikai célú fejlesztésekről folytatott eszmecserét.

Archív felvétel

– Az igen jó hangulatú tárgyalások után rendkívül bizakodó vagyok mind a város, mind a régió jövőjét illetően, hiszen Pogácsás Tibor államtitkár és az Ökoturisztikai Fejlesztési Központ igazgatója egyaránt nyitottnak mutatkozott az általam felvázolt elképzelések tekintetében – fogalmazott Facebook-oldalán Kálmán Tibor. – Úgy gondolom, hogy a mostanihoz hasonló megbeszélések nyomán kézzelfogható változások várhatók városunkban több, a programunkban is szereplő területen. Biztatóak Békés esélyei az aktív turisztikában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában