Olimpikonok is kézbesítik az újságot Eleken

Megújult a városi újság, és a továbbiakban Elek, az Én Városom címmel jelenik meg az ingyenes terjesztésű kiadvány.

V. N.

Szelezsán György, a település polgármestere és Nagy András olimpikon kézbesítette a megújult havilapot /Fotó: BMH/

– Az önkormányzat szívügyének tekinti a környezetünk védelmét, így a teljesen új köntösbe bújtatott havilap környezetbarát, újrahasznosított papírral készül – osztotta meg Kecskés Andrea helyi képviselő, a lap főszerkesztője.

Mint mondja, mikor eldöntötték, hogy megújítják a helyi lapot, két cél lebegett a szemük előtt. Egyrészt szerettek volna egy színesebb, olvasmányosabb újságot biztosítani a helyieknek. Ugyanakkor szintén fontos volt a számukra, hogy lehetőleg mindez környezetbarát is legyen.

Szelezsán György, a település polgármestere és Nagy András olimpikon kézbesítette a megújult havilapot /Fotó: BMH/

– A koronavírus-járvány kitörésekor különösen felértékelődött az információs csatornák megléte. Ezért is döntöttünk úgy, hogy az Eleki Tv mellett, a helyi újságot is még több tartalommal töltjük meg. Lehetőleg minden információt megosztunk az elekiekkel – emelte ki a lap főszerkesztője. Hozzátette, valamennyi intézmény csatlakozott a kezdeményezéshez, többek között az Eleki Életmódközpont és a helyi kertész is külön rovatot kapott az újságban. Ráadásul a hónap első hétvégéjén megjelenő lapot a tavalyi speciális olimpia nyári világjátékokon sikereket elérő sportolók kézbesítik majd.

– Nagy András bowlingozó tavaly szerzett az Abu-Dzabi-ban megrendezett speciális olimpián bajnoki címet, míg ugyanitt Jenei Zoltán úszásban ért el első és második helyezést. Ezzel a munkalehetőség­gel szeretnénk támogatni­ őket a további versenyekre való felkészülésükben – fogalmazott Kecskés Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában