Két héten át, két helyen osztják ismét Békéscsabán a zöldkukákat

Előzetes regisztráció, időpontfoglalás alapján, június 15. és 27. között, mindkét héten hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, június 27-én, szombaton pedig 10 és 18 óra között, Békéscsabán, két helyszínen osztja a zöldhulladék gyűjtésére szolgáló edényeket – a barna kukákat – a Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. – közölte a cég.

L. B.

Forrás: Archív/Imre György

Előzetesen időpontot foglalni június 1. és 11. között lehet a www.dareh.hu oldalon. Az igénylők két helyen vehetik át az edényeket, a CsabaParkban, valamint Jaminában, a volt Tondach telephelyén, az Orosházi út 88. szám alatt. Vinni kell személyi igazolványt és lakcímkártyát, illetve az utolsó negyedéves számla befizetését igazoló csekket.

A szemétszállító cég kinyitja június 2-ától a központi ügyfélszolgálati irodáját Békéscsabán, a Kinizsi utcában, valamint a kihelyezett ügyfélszolgálati pontok is működnek majd. Az ügyintézés során kötelező maszkot viselni és betartani a 1,5 méteres védőtávolságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában