Június közepétől fogadhat vendéget Gyopáros

Gyopároson a parkfürdőt, az uszodát és az élményteraszt  – az eddigi évek gyakorlata szerint – június közepén nyithatják meg. A kényszerpihenő felújítási munkákra is lehetőséget adott.

Cs. I.

Gyopárosfürdő a koronavírus okozta járványhelyzet miatt márciusban bezárt. A kényszerpihenő egyben olyan felújítási munkákra is lehetőséget biztosított, amiket az üzemszerű működés mellett nem tudtak elvégezni. A mostani üzemszünet során a nagyobb lélegzetvételű feladatok elvégzésére is volt lehetőség. Leengedték a medencéket, burkolatot javítottak, alaposan fertőtlenítettek, algamentesítő vegyszerekkel kezelték az összes medencét, hogy azok évekig problémamentesen üzemelhessenek. Végrehajtották a zajjal, porral járó bontási, építési feladatokat. Elvégezték az élményfürdő tetőszerkezetének szakértői vizsgálatát.

A tervezettnél korábban megkezdték a parkrendezést, a Termál Kempingben a 2018-ban felhúzott öt faház mellé további négy újat építettek. A nyitás azonban még odébb van, mert a részletszabályozást ki kell dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában