Június 11-én nyit a csabai strand

Megkezdődött az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben a felkészülés a fokozatos megnyitása.

Fotó: Árpád Gyógy- és Strandfürdő Facebook oldal

Első lépésben június 4-től a Békéscsabai Előre Úszó Klub és a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub sportolói tarthatják meg edzéseiket az 50 méteres medencében az érvényben lévő higiéniás és belépési szabályok szerint.

A sportolói használat tapasztalatait is figyelem véve, az élménymedence és gyermekmedence üzembe helyezését követően, június 11-től a lakosság számára is megnyílik a strand. A belépésre a Felső-Körös sor felőli bejáraton nyílik lehetőség.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása szerint a veszélyhelyzet időtartama alatt a termálvizes medencék, a szauna, beltéri medence kivételével az 50 méteres medence és az élménymedence, gyermekmedence áll majd a fürdőzők rendelkezésére.

A fokozott higiéniai követelmények betartása érdekében a beltéri öltözők, a zuhanyzók és az illemhelyek nem használhatók.

A hatályos szabályozások alapján a fürdő korlátozott létszámban vehető igénybe, a létesítmény területén egyidőben 560 vendég tartózkodhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában