Polyball

2020.05.12. 11:49

Játékkal bővült a lőkösházi iskolaudvar

Egy Polyballal bővült Lőkösházán az általános iskola udvara.

Ny. L.

Új, csoportosan használható játékelemmel, egy Polyballal gazdagodott a minap a lőkösházi általános iskola. Az udvaron az önkormányzat technikai dolgozói állították fel az eszközt. Balogh Istvánné intézményvezető elmondta, még éppen a koronavírus megjelenése előtt tartották meg a jótékonysági iskolai bált, ahol Szántó György elnök a Lőkösházi Román Nemzetiségi Önkormányzat nevében százezer forintot ajánlott fel az udvari játékpark bővítésére. Az iskolában tanítják a román nyelvet. Balogh Istvánné hozzátette, bár helyben oktatás még nincs, de az élet nem állt meg, és virágok, cserjék ültetésével – amiket a dolgozók ajánlottak fel – szépítették környezetüket.

Az új eszközt felállították a lőkösházi iskola udvarán /Fotó: BMH/

Szűcsné Gergely Györgyi polgármester hírportálunknak kiemelte, az összefogásnak szép példája volt korábban három fedett kiülő létesítése az iskola udvarán. A pénzt ezek beszerzésére a román mellett a helyi roma önkormányzat és a települési képviselők ajánlották fel. A polgármester kiemelte, az összefogás, a rászorulók ­segítése példaértékű a koronavírus-járvány idején is a községben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában