támogatás

2020.05.27. 15:35

Bútort vettek az orosházi mentőállomás pihenőszobájába

A tavalyi költségvetésből számítógépet kaptam a rendőrök, idén a mentők kaptak új bútorokat a pihenőszobájukba Orosházán.

Cs. I.

A mentőállomás dolgozóit látogatta meg Dávid Zoltán polgármester. A képviselő-testület által évente biztosított támogatásból vásárolt eszközöket nézte meg, majd az okiratokat átadta Kovács Tibor mentőtisztnek. A rendőrök a 2019-es költségvetésből számítógépet kaptak, a tűzoltók egy értékes eszközt vehettek át már korábban. Most a mentőtisztek pihenőszobájába vásárolt bútorokat (íróasztal, fotel, tévétartó, szekrény) adta át hivatalosan is a városvezető, kiemelve, mennyire fontos és megbecsült a munkájuk az orosháziak és az ellátási területen élők számára.

Ahogy az ilyenkor szabály, az állomásra kizárólag az ott dolgozók léphetnek be, ezért a találkozást a mentőállomás kapujában bonyolították le, miközben riasztása is volt az egyenruhásoknak. Előtte elmondták, az évenkénti, városi támogatásokból korábban ágyakat, számítógépet vettek, a pihenőkertbe pedig filagóriát is állítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában