A teraszok megnyitnak, a fürdő még kivár Békéscsabán

Több csabai kávézó, étterem terasza kinyit hétfőn, de az Árpád-fürdő egyelőre még megvárja a pontos szabályozást és annak értelmében döntenek arról, mikortól fogadnak vendégeket.

Fotó: Árpád Gyógy- és Strandfürdő Facebook oldal

Mint az a Visit Bekescsaba Facebook-oldalán olvasható, a vendéglátóhelyek üdvözlik a járványügyi korlátozások vidéki enyhítéséről szóló intézkedéseket.

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület tagjai is gőzerővel készülnek a hétfői nyitásra. Szeretettel várja a vendégeket több étterem, presszó és söröző. A szabadtéri Gabonamúzeum is készül a májusi nyitásra. Az Árpád Gyógy-és Strandfürdő egyelőre kivár, a szabályozás pontos ismeretében dönt majd a nyitás lehetséges időpontjáról.

A teraszok, kerthelyiségek üzemeltetői az asztalokat megfelelő távolságra helyezték egymástól és a kiszolgáló személyzetet is felkészítették a fokozott biztonsági előírások alkalmazására. Az elmúlt időszakban, a járványügyi helyzet miatti kényszerleállás alatt elvégezték a szükséges felújítási munkálatokat, sőt sok helyen újdonsággal, új szolgáltatásokkal rukkolnak elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában