HorgÁszok a Körösön

2020.04.28. 13:59

Sorozat készül Reviczky Gáborral és Straub Dezsővel

Két kiváló színész, Reviczky Gábor és Straub Dezső alakítja majd a főszerepet a HorgÁszok című sorozatban. Ha a helyzet lehetővé teszi, a forgatás júniusban kezdődik, és a jelenetek nagy részét Békés megyében fogják felvenni – tájékoztatta hírportálunkat a produkciót készítő Romis Média Group ügyvezetője, Varga Ádám. A producer egyéb filmes aktualitásokról is tájékoztatta hírportálunkat.

Papp Gábor

Reviczky Gábor és Varga Ádám ismét együtt dolgozik /Fotó: BMH/

Két rendkívül karakteres és népszerű színészről van szó, akik biztos vagyok benne, hogy remek párost fognak alkotni a produkcióban – nyilatkozta hírportálunknak Varga Ádám. – A horgászat sokakhoz áll közel, de a sorozat nem csak számukra szerezhet kellemes perceket. Az első forgatások Biharugrán és Gyulán lesznek. A film kicsit emlékeztethet Walther Matthau és Jack Lemmon Tengerre, Tata! című alkotására – tette hozzá.

Az ügyvezető elárulta, a koronavírus-helyzet miatt a személyes érintkezést igénylő munkafolyamatokat le kellett állítaniuk. Amit lehet, home office-ban végeznek el.

Reviczky Gábor és Varga Ádám ismét együtt dolgozik /Fotó: BMH/

– Persze a megváltozott körülményekre reagálnunk kellett, így hamarosan elindul a Romis TV, amely egy tavaly óta fejlesztett online streaming szolgáltatás – ecsetelte a szakember. – Április 2-án, az autisták világnapján teszteltük először a csatornát, amikor az Esőemberke című filmet mutattuk be. Az alkotás az autizmus témáját járja körül rendkívül szuggesztív módon. A visszajelzések kedvezőek, sokan látták a bemutatót, ami azt az elképzelésünket is alátámasztotta, hogy nem csak az amerikai, hollywoodi megafilmekre kíváncsiak az emberek, hanem a mélyebb mondanivalójú tartalomra is.

Hungarikumok nyomába erednek

Jól haladnak a Hungarikumok nyomában című sorozat munkálatai, bár a forgatásokat ebben az esetben is megakasztotta a járvány, így az áprilisra tervezett bemutató szeptember környékére csúszik – számolt be a helyzetről Varga Ádám. A producer elárulta, a fiatalokat is megcélzó alkotás főszerepében Reviczky Gábort, mint a hungarikumnyomozó iroda vezetőjét láthatják majd az érdeklődők, akinek két nyomozója, Kulcsár Edina és Bodrogközy Rita bogozza ki az értékekhez kapcsolódó rejtélyeket – sok mozgógéppel, zenével, lendületességgel fűszerezve. Békés megyében a pálinkáról és a kolbászról forgattak már, de máshonnan is nagy az érdeklődés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában