megdőlt jelzőtáblák

2020.04.09. 18:45

Fontos lépést tesznek Békéscsaba rendezettségéért

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere lakossági megkereséseket követően fordult a városgazdákodási kft. vezetőjéhez a minap. Levelében a városszerte előforduló megdőlt, vagy szennyezett jelzőtáblák javítását kérte.

N. T.

– Számos lakossági megkeresés érkezett felém a város jelzőtábláinak állapotával kapcsolatban. Több tábla oszlopa meg van dőlve, például a Posta közben, Penza lakótelepen, vagy a Gyulai út és Omaszta utca kereszteződésében. De olyan is előfordul, hogy a tábla teljesen megkopott, szennyezett, takarja valami és amiatt nem észrevehető – írja posztjában a polgármester.

Megdőlt, hajlott táblákkal is találkozhatunk Békéscsabán /Fotó: Szarvas Péter Facebook-oldala/

Kifejtette, hogy a járványhelyzet alatt is fontosnak tartja Békéscsaba rendezettségét, ezért írásban hívta fel a Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. vezetőjének figyelmét arra, hogy számos jelzőtábla állapota nem megfelelő. Levelében arra kérte a vezetőt, hogy mihamarabb végezzék el a szükséges feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában