Dirty Slippers

2020.04.17. 10:36

A kényszerpihenőt is munkával tölti a gyulai zenekar

Vidám karanténdallal és akusztikus lemezzel jelentkezett a napokban a gyulai Dirty Slippers.

Busi Ottó

Forrás: Dirty Slippers

Az idei év is nagyon szépen indult a gyulai Dirty Slippers zenekar életében, hiszen előbb Lobó-Szalóky Lázár Sikeres Gyulai-díjat vehetett át, majd röviddel utána sikeres turnényitó koncerteket játszottak Békéscsabán és Miskolcon. A zenekar idei turnénaptárában is már közel 50 koncert szerepelt, amikor március közepén a koronavírus-járvány közbeszólt.

A Lobó-Szalóky Lázár, Vanyó Szilárd, Nagy Attilla felállású trió azonban nem tétlenkedett. Az elmúlt héten öt számból álló akusztikus lemezt jelentetett meg, Karantén Sessions címmel, melyre a dalokat a rajongói csoportjukban szavaztatták meg, szerdán pedig megjelent a „Maradj otthon, nincs más dolgod” című slágergyanús vidám daluk is, melyhez egy vicces videóklipet is forgattak otthon.

– Durván arcon csapott minket a valóság március közepén, hiszen stop tábla került az összes fesztiválra és rendezvényre. Hála Istennek és köszönet a szervezőknek, hogy a mi turnédátumaink a jelenlegi helyzet szerint új időpontokra kerülnek át, így talán kevésbé vérzik a szívünk. Nagyon fontos nekünk a közönségünk, így természetesen a tőlünk telhető legtöbbet igyekszünk megtenni értük: a legtöbb módon, legjobb hangulatban, a kérésük szerint szórakoztatjuk őket, hiszen alapvetően esetben a színpadokon is ez a küldetésünk. Remélem így picit könnyebbé és vidámabbá tudjuk tenni az otthonlétet – mesélte hírportálunknak Lobó-Szalóky Lázár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában