TikTok-on szólítja meg az embereket a szarvasi esperes

Csütörtökön került fel a TikTok platformjára Lázár Zsolt evangélikus esperes azon videója, amely a megosztást követően nem sokkal már a közel 40 ezres megtekintést is elérte.

B. A.

Lázár Zsolt a Márton napi ételosztást is közvetítette tavaly novemberben /Fotó: Lázár Zsolt Facebook oldala/

Az elsősorban fiatalabb korosztály körében népszerű, videó megosztó alkalmazáson a Szarvas-Ótemplomi Evangélikus Egyházközség vezetője, eddig tőle szokatlan zenés formában, mindenkit otthonmaradásra int.

– A kormány rendelkezése a szociális szolgálatokat is jelentősen átszervezte, melynek lényege, hogy a bentlakásos intézmények ellátottjai szigorú karanténba kerültek, tehát nem hagyhatják el az intézmény épületeit. A nappali klubokat pedig bezárták, az ide látogatók támogatásának – köztük bevásárlás, ebédhordás – megszervezését elkezdtük, így jövő héttől az érintett, mintegy 1000 főnek segítenek valamilyen formában a munkatársak – árulta el Lázár Zsolt.

Lázár Zsolt a Márton napi ételosztást is közvetítette tavaly novemberben /Fotó: Lázár Zsolt Facebook oldala/

A TikTok-on megosztott videóra annyit reagált, nem szeretné, hogy a járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések kapcsán generációs különbség alakuljon ki. Ezért, azt nem is elsősorban a fiataloknak szánta, lényeg, hogy az üzenet korosztálytól függetlenül mindenkihez egyformán eljussson, legyen szó vidám, zenés vagy drámai hangulatú videóról.

Hozzátette, az eddig heti három alkalommal megtartott Istentiszteleteket továbbra is megtartják, annyi eltéréssel, hogy személyes jelenlét helyett, a szervezet facebook oldalán lehet csatlakozni az eseményhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában