Turizmus

2020.03.09. 16:18

Debrecenben és Miskolcon is népszerűsítették a megyét

A napokban két, egy debreceni és egy miskolci rendezvényen népszerűsítették a megyét a Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében kollégáink, Torzsa Barbara és Petrovszki Gyöngyi – ismertette Zalai Mihály, a megyei közgyűlés elnöke.

L. B.

Beküldött fotó

Január végén a debreceni Kölcsey Központban rendezték meg a Debreceni Utazási Vásárt. Az eseménnyel egy időpontban a Natural Expo és a hagyományos Helyi ízek, helyi értékek vására is kísérőrendezvényként zajlott. A szervezők szerint a kiállítást 6-7 ezren kereshették fel. Március elején a Menjünk világgá...! Utazási Kiállítást a Miskolci Egyetemváros főépületében rendezték meg.

Beküldött fotó

A megye népszerűsítését ezúttal is több partnerszervezet segítette. A Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében megyei turisztikai kiadványok segítségével, békési szilvalekváros papucs, valamint viharsarki házi készítésű szörpök kóstoltatásával nyílt lehetőség a megye bemutatására. Az érdeklődők információt kaphattak a térség turisztikai vonzerőiről, attrakcióiról, szállás- és színes programkínálatáról

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában