Vöröskereszt

2020.03.06. 13:54

Belépővel támogatja a véradókat a Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő kétezer belépővel támogatja a Vöröskeresztet. A belépők a véradók között lesznek kiosztva.

P. G.

Fotó: Imre Gyorgy

A társadalmi felelősségvállalás jegyében több mint 4 millió forint értékben, kétezer belépőjeggyel támogatja a Vöröskeresztet a Gyulai Várfürdő – jelentette be a két szervezet pénteki közös sajtótájékoztatóján Kun Miklós. A Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, tavaly, illetve a korábbi években egyaránt segítették már ezen módon a Vöröskeresztet a véradások szervezésében, de az idei az eddigi legnagyobb támogatás.

Kun Miklós adta át jelképesen a belépőket Tóth Zoltánnénak /Fotó: Imre György/

Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés megyei igazgatója kiemelte: a Várfürdő sokadik alkalommal járul hozzá a véradások szervezéséhez. Emlékeztetett arra, hogy tavaly kötöttek hároméves megállapodást a Várfürdővel, aminek köszönhetően már második alkalommal adhatnak át nagy értékben belépőjegyeket a véradóknak.

– Természetesen akik vérükkel járulnak hozzá a betegek gyógyulásához, életek megmentéséhez, nem azért teszik mindezt, hogy kapjanak cserébe valamit. Mégis hálásak, ha valamilyen módon megköszönjük mindezt – hangsúlyozta Tóth Zoltánné. – A Gyulai Várfürdő jóvoltából lehetőség nyílik arra, hogy a megye és hazánk egyik legszebb fürdőjében regenerálódjanak.

Az igazgató szólt arról, hogy a belépőjegyeket igyekeznek a lehető leghatékonyabban felhasználni. Így elsősorban a gyulai területi szervezethez tartozó és a környező települések véradói között találnak majd gazdára a belépők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában