Önkéntes tűzoltókkal végeztek fertőtlenítő permetezést

Boros Csaba, Battonya polgármestere, segítőivel, a helyi önkéntes tűzoltókkal (maga is tag, polgármesterré választása előtt elnöke volt e közösségnek) szombaton fertőtlenítő permetezést végeztek a város közterein.

Cs. I.

Fotó: BMH

- A buszmegállókban, a boltok körül, a postánál, az orvosi rendelőnél, a gyógyszertárnál, a hidak korlátain, s azokon a helyeken, ahol a lakosság nagyobb létszámban jelenik meg, elvégeztük a járvány megelőzéseként a fertőtlenítést. Szombatra időzítettünk, mert kevesen tartózkodtak kinn, a közterületen – tette hozzá.

Fotó: BMH

A városvezető közösségi oldalán tette közzé: érkeztek a városba védőmaszkok. Érdeklődésünkre elmondta, több mint háromszáz darabot sikerült beszerezniük. Ezeket első körben az önkormányzati intézményekben dolgozók, a közmunkában részt vevők között osztják ki. Keresik a beszerzési lehetőségeket, újabb megrendeléseket adtak le, ez vonatkozik a védőkesztyűkre is, ami iránt nagyon nagy a kereslet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában