MÚOSZ

2020.02.05. 14:51

Továbbképzésen jártak a kardoskúti újságírók

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Helyi Lapok Szakosztálya szakmai napra hívta budapesti székházába a helyi médiumok munkatársait.

Cs. I.

Kardoskútról többen résztvevői voltak a hétvégi rendezvénynek. Varga Pál polgármester elmondta, miért.

– Polgármesterré választásom után lemondtam a helyi lapnál szerkesztőségi tagságomról. Török Attila önkormányzati képviselő lett, így ő is lemondott. Barna Imre László és Felföldi László segíti a továbbiakban a munkát Radics Vivien és Vargáne Neller Borbála mellett. A szakmai fórumot látva megkértem a szerkesztőséget, hogy menjünk el Budapestre és bővítsük a tudásunkat.

– A Kardoskúti Hírmondó idén tízéves. A település neve többször is pozitívumként hangzott el a konferencián, hiszen korábban már háromszor helyt adott az ország számtalan pontjáról érkező, médiában dolgozó szakembereknek. Megegyeztünk az alelnökkel, miszerint keressük a lehetőségét annak, hogy ősszel vagy jövőre újra színhelye lehessen Kardoskút egy többnapos konferenciának, amely hiánypótló lenne térségünkben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában