Békéscsaba

2020.02.16. 14:21

Játszmákkal és festészettel ünnepeltek a Vasutasban

A Kultúrházak éjjel-nappal programhoz két rendezvénnyel is csatlakozott a VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Ház szombaton este.

B. A.

Az egyik teremben társasjátékra invitálta az érdeklődőket a klub vezetője, Sáfár Attila. Itt számos, különböző stílusú, nehézségű játék közül lehetett választani. Gémer-, családi-, stratégiai-, logikai-, parti- és gyerek társasjátékok várták mindazokat, akik egy kis izgalomra vágytak szombat este.

/Fotók: VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Háza/

Egy helyiséggel odébb, az éppen 68. születésnapját ünneplő Szeverényi Mihály festőművész tartott tárlatvezetést a Vasutasban kiállított alkotásaiból. Az eseményen maga a művész beszélt arról, mi inspirálta egyes ecsetvonások megszületését, ki volt az, aki segítette a fejlődését.

Az este folyamán Szeverényi Barnabás saját verseiből olvasott fel a közönségnek, Szák Kocsis Péter pedig zenével szórakoztatta a megjelenteket. A születésnapos festőművészt Kucseráné Szabó Mária, a Vasutas Művelődési Ház igazgatója egy kis süteménnyel köszöntötte fel a ház dolgozói nevében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában