Gyulai Szakképzési Centrum

2020.02.28. 16:24

Ismét megrendezték a jótékonysági bált Gyulán

Egymillió forintot gyűjtöttek össze a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, valamint a Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítvány jótékonysági bálján csütörtökön.

P. G.

Hatodik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, valamint a Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítvány a napokban, az intézményben. Czeglédiné Szappanos Anita igazgató elmondta, a rendezvényt telt ház előtt, több mint kétszáz érdeklődő előtt tartották meg. Az esemény fővédnöke ezúttal is dr. Görgényi Ernő, polgármester volt, díszvendégként látogatott el a programra gróf Frédéric Wenckheim és felesége, Karin Wenckheim grófné. Mellettük Szarvasról, Dévaványáról, Szeghalomról, Békésről, Mezőhegyesről és Orosházáról is érkeztek vendégek.

Czeglédiné Szappanos Anita megerősítette, a jótékonysági esten közel egymillió forint gyűlt össze, amiből az alapítvány küldetésének megfelelően a szakképzés eszközfejlesztését, külföldi cserediákprogramot, tehetséges és hátrányos helyzetű tanulók versenyeztetését, illetve felzárkóztatást támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában