Barangoló Közhasznú Egyesület

2020.02.04. 13:06

Gálával, kiállítással ünnepeltek a végegyházi barangolók

A Barangoló Közhasznú Egyesület a napokban rendezte meg 13. újévi gáláját. Délutáni foglalkozásra a legkisebbeket invitálták, mézes és lekváros kaláccsal várták őket. Kiállítással is készültek, a GyerekKuckó rajzszakköröseinek munkáit láthatták a vendégek.

Cs. I.

A gálaműsorban fellépett egy messziről jött vendég, a 82 esztendős Onodi Lajos, aki Csikborzsováról érkezett. Felléptek a végegyházi iskolások, a battonyai Szivárvány néptánccsoport tagjai mellett sok más produkció előadói.

Az egyesület 2008-ban alapította a Végegyháza közösségéért emlékplakett kitüntetést. Idén a díjat a Végegyházi Sporthorgász Egyesület kapta. A szervezet tízéves működése alatt nem csak engedélyek kiadásával, horgászversenyek szervezésével foglalkozott. Megvalósították a horgásztavat öt éve. Az elismerést a Barangoló Közhasznú Egyesület elnöksége nevében Horváth Judit és Takács Márk István adta át Mikula Istvánnak, a Végegyházi Sporthorgász Egyesület elnökének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában