közmeghallgatás

2020.02.14. 13:03

A rossz utcák miatt bosszankodnak Battonyán

Csütörtökön közmeghallgatást tartottak Battonyán, a városházán, amire sok érdeklődő kíváncsi volt.

Cs. I.

Lipták József alezredes és Rajos István zászlós az önkéntes tartalékos katonai szolgálatról, a jelentkezésről adott tájékoztatást, majd a lakosság kérdezhette a képviselő-testület tagjait.

Mihucz Györgyné a Damjanich, Gál Mihály a Szabadság utcák állapotának a javítása iránt érdeklődött. Többen felvetették, hogy a szennyvízcsatorna-beruházás következtében is romlott utcáik állapota. Boros Csaba polgármester elmondta, van már alapanyag, tavasszal hozzálátnak a javításokhoz.

A katonák tájékoztattak, a lakosság kérdezhetett a közmeghallgatáson /A szerző felvétele/

Többen érdeklődtek a szennyvízhálózatra való rákötésekről, a költségekről. Aggasztónak tartja a lakosság a romos, elhagyatott épületek sokaságát (belvárosban is van ilyen, trafik, tejcsarnok).

A kiürített SOS Gyermekfalu jövőjét is szeretnék megismerni (sokan máig kötődnek a létesítményhez). A kóbor ebek ebben a városban is gondot okoznak. A földtulajdonosok képviselője is felszólalt: a mezőőri szolgálatot szeretnék, ha mielőbb megszüntetné az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában