Orosháza

2020.02.29. 15:52

A futóknak a szembeszél volt a legnagyobb ellenfelük

A 8. Ice Star Run, Jégcsillag Futás orosházi tagjai az idei ízek, hagyományok fesztivál egyik helyszínén gyülekeztek szombaton reggel, hogy a szombati napjukat is futással, közös élményekkel tegyék tartalmassá.

Cs. I.

Szöllősi Ágnes orosházi futónagykövet miután interjút adott a Kossuth Rádiónak, a helyszínről elrajtolt a futóközösség Tótkomlósra. A táv Orosháza-Tótkomlós volt, 18 kilométer. A szembeszél se szegte kedvüket. Sokan teljesítették a vállalt távot cirka 2 óra leforgása alatt.

Beküldött fotók

– Bárki jöhetett, aki kedvet és bátorságot érzett e táv teljesítésére. Két autós kísérte a futókat a biztonság érdekében. Egyébként a 18 kilométeres táv a Rózsa Fürdőig vezetett, ahol befutóéremmel,emléklappal,egy tál babgulyással és a Rózsa Fürdőben fürdőzéssel vártak minket és a környező településekről érkező futótársakat – nyilatkozta Ágnes.

Megtudtuk, érkeztek futva Hódmezővásárhelyről, Mezőhegyesről, Mezőkovácsházáról és Makóról is. A szervező egyébként ennek a Jégcsillag Futásnak a makói Szilágyi Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában